… och välkomna till Hippodromen!
Får det vara något att dricka medan ni studerar menyn?
Vitt vin blir bra!
Från kvällens meny kan jag rekommendera en consommé Mirette till förrätt.
???
Det är alltså en buljong med hönsqueneller, julienner av grönsallad, extra serveras varma oststänger av smördeg och parmesanost:
Låter gott!
Coeur de filet låter gott till varmrätt, det tar vi båda.
Min herre menar en coeur de filet a la Provencale?
Precis och desserten kan vi kanske bestämma senare?
Går alldeles utmärkt, min herre.
Vad önskar ni att dricka!
Vi hade tänkt oss ett rött vin, husets vin kanske. Brukar vara bra!
Det är ett bra val!
Hoppas att ni ska få en angenäm fredagskväll!
Tack!
_____
Duu?
Jaa!
Har vi råd med detta?
Nä! 😉
Du är rar!
Det är du med!
Restaurang Hippodromen, troligtvis omkring 1930 – fotograf okänd.
Skulle de inte ha kaffe med avec också, med en liten munsbit?
Borde ju vara så, Rickard, men frågan är om det fanns råd till det också. Verkade ju lite ansträngt … 🙂